TopForce Alliance naar 10 members

21-12-2012

TopForce Alliance is vrijwel compleet, nu ook hmb, Identify en Tacstone Solutions zijn toegetreden. Met de komst van deze drie SAP dienstverleners bevat de alliantie tien members, die allemaal specifieke SAP ervaring en expertise inbrengen. “TopForce Alliance heeft nu behoorlijk wat massa in huis”, zegt Managing Director Onno Coenen. “We kunnen nu elk type organisatie op alle fronten ondersteunen, waar het om SAP gaat.”

TopForce Alliance is het nieuwe alternatief voor de grote system integrators en brokers. Terwijl die steeds meer moeite hebben flexibel in te springen op de laatste SAP innovaties, kan TopForce Alliance snel de juiste specialisten leveren. Dat het collectief daarmee in een behoefte voorziet, blijkt wel uit de interesse van grote organisaties. Naar verwachting zal TopForce Alliance begin 2013 de eerste raamcontracten afsluiten.

Na maanden van voorbereiding zijn de ontwikkelingen rond TopForce Alliance de afgelopen weken in een versnelling gekomen. Na de start in november traden eerst Interdobs (SAP BIO/BO) en The Next View (SAP Mobility/Integratie) toe tot TopForce Alliance. Acorel (SAP CRM/Mobility), Compera Consulting (SAP SRM/MM) en Luxon (SAP HCM) volgden begin deze maand, net als Quinso (SAP ERP/SCM) en Vesta Partners (SAP EAM). Met de komst van hmb (SAP Solution Manager), Identify (SAP Testing) en Tacstone Solutions (SAP Financial Solutions) staat de teller nu op tien members. “Begin volgend jaar verwachten hopen we nóg een of twee namen bekend te kunnen maken”, aldus Coenen.

Groot onderling vertrouwen
“Dit is een uniek initiatief”, zegt Ben Giezenaar, directeur van hmb. “Wij nemen deel omdat het een bijzondere toevoeging vormt aan onze commerciële slagkracht. Hierdoor wordt het makkelijker om in beeld te komen bij grote organisaties waar wij nog niet actief zijn. Maar wat me vooral aanspreekt is het feit dat de alliantie bestaat uit een aantal enthousiaste, gelijkgestemde bedrijven die hetzelfde doel voor ogen hebben. Organisaties waar ik graag over de vloer kom. Er is sprake van groot onderling vertrouwen onder de members. Dat is de drijvende kracht achter het succes van dit initiatief.”

Over de members
hmb is de enige gespecialiseerde dienstverlener in Nederland met volledige focus op SAP Solution Manager.

Identify is gespecialiseerd in SAP testen. Doordat SAP diep verankerd zit in de bedrijfsprocessen hanteert Identify een risk-based testaanpak o.b.v. marktstandaarden als TMAP. Het doel is daarbij de continuïteit van de bedrijfsvoering te borgen middels bewezen oplossingen.

Tacstone Solutions richt zich als SAP dienstverlener vooral op verbetering van de financiële processen en de juiste integratie met de primaire en ondersteunende processen.

Acorel is de meest ervaren dienstverlener in SAP CRM, SAP Mobility en SAP Cloud. De consultants van Acorel zijn vooral actief op de procesgebieden Marketing, Sales en Service.

Compera Consulting richt zich als specialist op Inkoop gerelateerde bedrijfsprocessen en de ondersteuning ervan door met name SAP SRM, SAP Sourcing, SAP MM en SAP Invoice Management.

Luxon focust zich als ervaren dienstverlener op de vier essentiële pijlers voor elk SAP HCM systeem: inhoudelijke business consultancy, SAP expertise, projectmanagement en beheer.

Quinso richt zich op SAP ERP implementaties en focust zich daarnaast op Supply Chain Management, Proces Integratie en Shopfloor Integratie.

Vesta Partners is specialist op het vlak van implementatie en ondersteuning van SAP voor Enterprise Asset Management.

Interdobs heeft SAP BI en BO als focusgebied. De consultants van Interdobs zijn betrokken bij omvangrijke en complexe Business Intelligence projecten.

The Next View is Integratie, Mobility, Intelligence en Cloud expert en verbetert de prestaties van klanten door mensen, processen en systemen met elkaar te verbinden en eenvoudig toegankelijk te maken.

Over TopForce Alliance
TopForce Alliance is een collectief van gespecialiseerde SAP dienstverleners. De alliantie beschikt over diepgaande kennis van het hele SAP spectrum. Via één balie ontsluit TopForce Alliance de kennis, de ervaring, de flexibiliteit en de denkkracht van een groot aantal marktleidende SAP spelers. TopForce Alliance is gevestigd in ’s-Hertogenbosch.