TopForce Alliance breidt uit naar 7 members

03-12-2012

Begin november 2012 is TopForce Alliance opgericht als een alternatief marktmodel voor de grote system integrators en brokers. Met de komst van Acorel, Compera Consulting, Luxon, Quinso en Vesta Partners staat de teller op 7 members. Genoemde partijen hebben allen een intentieverklaring ondertekend. TopForce Alliance is nog in gesprek met vier andere SAP specialisten. Met de nieuwe toetreders is TopForce Alliance vanaf het begin van 2013 compleet.

Met de komst van de nieuwe members is het collectief nagenoeg compleet. Het selectieproces met de overige vier specialisten wordt voor het einde van dit jaar afgerond. Per 1 januari 2013 beschikt de alliantie, in combinatie met de flexibele schil, daarmee over meer dan zeshonderd ervaren SAP professionals. Het initiatief is niet onopgemerkt gebleven. Diverse grote organisaties hebben interesse getoond. TopForce Alliance verwacht begin 2013 de eerste raamcontracten af te sluiten.

Members zien TopForce Alliance als versterking
TopForce Alliance biedt als compleet SAP collectief niet alleen voordelen voor de klant, maar ondersteunt de members ook bij hun eigen groeiambitie. Eerder traden Interdobs (SAP BI/BO) en The Next View (SAP Mobility/Integratie) al naar buiten als members. Daar haken nu zowel Acorel (SAP CRM/Mobility) als Compera Consulting (SAP SRM/MM) bij aan. Ook Luxon (SAP HCM), Quinso (SAP ERP/SCM) en Vesta Partners (SAP EAM) doen mee.

“TopForce Alliance heeft een unieke propositie en is voor ons van strategisch belang om samen met het collectief nog belangrijker en waardevoller te zijn bij onze klanten”, stelt Taco Schallenberg, directeur bij Acorel. Ook Hubert Wezenberg, directeur bij Quinso, is enthousiast: “Samen met collega-members kunnen we mooie proposities ontwikkelen en meer betekenen voor onze klanten.”

Over de members

Acorel is de meest ervaren dienstverlener in SAP CRM, SAP Mobility en SAP Cloud. De consultants van Acorel zijn vooral actief op de procesgebieden Marketing, Sales en Service.

Compera Consulting richt zich als specialist op inkoop-gerelateerde bedrijfsprocessen en de ondersteuning ervan door met name SAP SRM, SAP Sourcing, SAP MM en SAP Invoice Management.

Luxon focust zich als ervaren dienstverlener op de vier essentiële pijlers voor elk SAP HCM systeem: inhoudelijke business consultancy, SAP expertise, projectmanagement en beheer.

Quinso richt zich op SAP ERP implementaties en focust zich daarnaast op Supply Chain Management, Proces Integratie en Shopfloor Integratie.

Vesta Partners is specialist op het vlak van implementatie en ondersteuning van SAP voor Enterprise Asset Management.

Interdobs heeft SAP BI en BO als focusgebied. De consultants van Interdobs zijn betrokken bij omvangrijke en complexe Business Intelligence projecten.

The Next View is SAP Mobility en Integratie expert en verbetert de prestaties van klanten door mensen, processen en systemen met elkaar te verbinden en eenvoudig toegankelijk te maken.

Over TopForce Alliance
TopForce Alliance is een collectief van gespecialiseerde SAP dienstverleners. De alliantie beschikt over diepgaande kennis van het hele SAP spectrum. Via één balie ontsluit TopForce Alliance de kennis, de ervaring, de flexibiliteit en de denkkracht van een groot aantal marktleidende SAP spelers. TopForce Alliance is gevestigd in ’s-Hertogenbosch.